Login    
image
STOŁÓWKA
  
image
OBIADY PŁATNE

 

 

CENNIK


Obiad pełny na wynos..............................21 zł

II danie na wynos......................................19 zł

Obiad pełny na miejscu...........................20 zł

II danie na miejscu...................................18 zł

Zupa (1 litr)..................................................6 zł

Zupa w termopaku......................................4 zł

Śniadanie/ kolacja.......................................7 zł

 

 

 

 

AKTUALNY JADŁOSPIS

 

Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami podanymi przez producentów:
1 legenda (*) produkt zawiera wskazany alergen.
1p - gluten pszenny, 1ż - gluten żytni, 1j - gluten jęczmienny, 1o - gluten owsiany,

2 - jaja, 3 - ryby, 4 - mleko, 5 - seler, 6 -gorczyca,7 - ziarna sezamu, 8 - soja

 

 

 

 

 

      01-12-2022r 

 

      Zestaw  I – rosół z mak. 300 ml (*5) kurczak pieczony 180g (*5) ziemniaki 200g marchew z groszkiem 120g             (*1p) kompot owocowy 250ml.

      Zestaw  II – rosół z mak. 300 ml (*1p,*4,*5)  kurczak gotowany 180g (*5) ziemniaki  200g  sos biały 100g             (*1p,*4,*5) marchew z groszkiem 120g (*1p) kompot owocowy 250ml.

 

 

      02-12-2022

 

      Zestaw  I – kapuśniak z kisz.kapusty 300g  (*1p,*4,*5) ryba smażona 80g  (*1p,*2,*3,*5) ziemniaki 200g 

      sałata lodowa z oliwą 120g kompot owocowy 250ml.

      Zestaw  II – ziemniaczanka 300ml  (*1,*4, *5)  ryba z pieca  (*3,*5) sos biały 100g (*1p,*4,*5) 

      ziemniaki 200g sałata lodowa z oliwą 120g  (*1p,*4,*5) kompot owocowy 250ml.

 

 

      03-12-2022r 

 

      Zestaw  I– kalafiorowa 300 ml (*1j,*5)sztuka mięsa w sosie chrzanowym 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g  

      sur. z marchwi i jabłka 120g kompot owocowy 250ml.

      Zestaw  II – kalafiorowa 300 ml (*1j,*5) sztuka mięsa w sosie 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g sur. z marchwi i       jabłka 120g  kompot owocowy 250ml.

   

 

      04-12-2022r 

 

      Zestaw  I – grysikowa 300ml.(*5,*1p) filet panierowany 70g (*1p,*2,*5) ziemniaki  200g brokuł got. 120g (*5)         kompot owocowy 250ml.

      Zestaw  II –  grysikowa 300ml.(*5,*1p) filet  gotowany 60g (*5) ziemniaki  200g  sos biały 100g (*1p,*4,*5)        brokuł got. 120g (*5) kompot owocowy 250ml.

 

 

 

     05-12-2022r  


     Zestaw  I – zupa pomidorowa z mak.  300 ml(*1p,*4,*5) kurczak gotowany (*5) sos biały 100g  (*1p,*4,*5)             ziemniaki 200g marchew z groszkiem 120g  (*1p) kompot owocowy 250ml

     Zestaw  II – zupa pomidorowa z mak.  300 ml(*1p,*4,*5) kurczak gotowany (*5) sos biały 100g  (*1p,*4,*5)             ziemniaki 200g marchew z groszkiem 120g  (*1p) kompot owocowy 250ml

 

 

 

     06-12-2022r 

 

     Zestaw I –  żurek 300 ml (*1p ,4,5*) gulasz wieprz.160g (*1p,*5) ziemniaki 200g (*1j) 

     sałata lodowa z oliwą 120g (*1p) kompot owocowy 250 ml.

     Zestaw  II –  ryżanka 300 ml (*1p ,4,5*) sztuka mięsa w sosie160g (*1p,*5) ziemniaki 200g (*1j) 

     sałata lodowa z oliwą 120g (*1p) kompot owocowy 250 ml.

 

 

 

     07-12-2022r

 

     Zestaw I – barszcz z mak.300 ml (*1p,*5) pieczeń rzymska 80g (*1p,*2,*5) ziemniaki  200g           

     sur. z selera i jabłka 120g (*5) kompot owocowy 250 ml.

     Zestaw II –barszcz z mak. 300 ml (*1p) pulpet  w sosie  180g (*1p,*2,*5) ziemniaki  200g

     sur. z selera i jabłka 120g (*5) kompot owocowy 250 ml.

  

 

 

    08-12-2022r

 

     Zestaw I – szpinakowa 300ml (*1p,*4,*5) bitka wieprz. w sosie 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g sał. z buraków     120g kompot owocowy 250ml

     Zestaw II –szpinakowa 300ml (*1p,*4,*5) bitka wieprz. w sosie 160g (*1p,*4,*5) ziemniaki 200g sał. z buraków      120g kompot owocowy 250ml

 

 

    09-12-2022r  

 

     Zestaw I – pomidorowa z ryżem 300 ml (*1p,*4,*5 ) kopytka z kapustą kiszoną gotowaną 450g(*1p,*2,*5)               kompot owocowy 250ml

     Zestaw II – pomidorowa z ryżem 300 ml (*1p,*4,*5 ) ryba  z pieca 60g (*3,*5) sos  100 (*1p,*4,*5)      ziemniaki 200g  brokuł got. 120g kompot owocowy 250ml       

 

 

      10-12-2022r

 

      Zestaw I –zupa z fasolki szpar.300ml.(*1p,*4,*5) kotlet schabowy 80g (*1p,*2)  ziemniaki 200g

      sur. z marchwi i jabłka 120g   kompot owocowy 250ml.

      Zestaw II –zupa z fasolki szpar. 300ml.(*1p,*4,*5) schab got. w sosie (*1p,*2,*5)

      ziemniaki 200g  sur. z marchwi i jabłka 120g kompot owocowy 250 ml.

 

 

( zastrzegamy możliwość zmiany jadłospisu )